Ziana

 

Een vakkundige ziana voor de meest speciale dag.

De trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in een mensenleven. Het moment dat liefde bezegeld wordt, in bijzijn van familie en vrienden. Op deze dag is het bruidspaar terecht het stralend middelpunt van de dag. Het is niet vreemd dat de bruid op haar allerbest wilt verschijnen. Het toonbeeld van vrouwelijkheid, elegantie en gratie. Op zowel een traditionele Marokkaanse bruiloft als de moderne mag de ziana daarom niet ontbreken. Met gedegen ervaring bieden wij optimale en betrouwbare bruidsstyling voor een onvergetelijke bruiloft.

 

Professioneel.

ZianaExclusieve en professionele bruidsstyling is voornaam om de beste resultaten te boeken. Met het huren van een styliste wordt de gehele styling gegarandeerd. De make-up, kledingadvies, styling van sieraden, kapsel en andere behoeften die aan de orde zijn. Onze styliste heeft expertise betreft alle facetten betreft de outfit en uitstraling van de bruid. De communicatie is aangenaam en de afspraken duidelijk. De bruid wordt tevens voorzien van tips en adviezen zodat ze betoverend mooi is op de speciale dag.

 

De beste technieken.

Door de speciale expertise rondom niet alleen Marokkaanse bruidsstyling, maar ook westerse bruiloften, heeft onze styliste van elmagnifique.nl kennis betreft visagie en hairstyling. Door ervaring met vele bruiloften en de aankleding van de bruid, is er veel deskundigheid ontstaan rondom kleding en visagie, waardoor er advies gegeven kan worden over type stoffen, materialen en sieraden. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de traditie. Bewust omgaan met mode betekent een superieur resultaat op de belangrijke dag.

 

Luisteren naar uw wensen.

Een ziana, eventueel in combinatie met een negaffa, haalt veel zorgen weg. Door iemand aanwezig te hebben die zich volledig bekommerd over uw styling, ontneemt dit een hoop spanning. Zodoende kunt u zich gemakkelijker voorbereiden op de grote dag en ontspannen de ceremonie betreden. De styliste luistert naar de wensen en krijgt de volledige aandacht. Er wordt gelet op alle facetten van de bruid, tot de kleinste details. Wordt vakkundig mooi gemaakt en laat je make-up of aankleding bijwerken op de bijzondere dag. Of het nu gaat om 1 of meerdere jurken.