Marokkaanse verlovingsjurk

El Magnifique voor een groot aanbod aan Marokkaanse bruiloft en verlovingsjurkenbruiloft

Treedt u binnenkort in het huwelijk? Dat is natuurlijk geweldig nieuws! U wilt dit natuurlijk graag mooi en in stijl vieren samen met uw familie. Zo zal er een verlovingsfeest plaatsvinden, en natuurlijk het huwelijk zelf. Zoekt u een Marokkaanse verlovingsjurk? Dan kunnen wij u verder helpen. El Magnifique is al jarenlang gespecialiseerd in al uw moderne en traditionele Marokkaanse verlovingsjurk, bruidsjurken, lebsas en meer. Wij helpen niet alleen bij de jurken, maar ook met de visagie, kapsels en bruidscreaties. Heeft u een specifieke wens, dan kunnen wij u vaak met onze ervaring verder helpen.

Maak snel een afspraak!

U kunt vast niet wachten om de jurk uit te kiezen. Maakt u dus snel een afspraak! Tijdens de afspraak laten wij u een impressie van onze uitgebreide collectie zien. Dit alles doen wij, terwijl u geniet van een heerlijke high-tea. Bent u helemaal enthousiast over onze Marokkaanse verlovingsjurken? Dan leggen wij graag met u de datum vast waarop de jurken voor u vastliggen. Wij vragen hiervoor wel een aanbetaling. Vervolgens komt u een andere keer terug met de rest van uw familie, om alle jurken te passen en uit te kiezen. U wilt ten slotte wel dat iedereen er geweldig uit ziet tijdens het huwelijk! Ons deskundige bruidsteam helpt u ook bij de kapsels, visagie en accessoires. U krijgt tijdens de afspraak al helemaal zin om te gaan trouwen!

Wij hopen u graag als klant te verwelkomen

Heeft u al helemaal zin om jurken te komen passen? Maak dan snel een afspraak via ons telefoonnummer of via het contactformulier op onze website. Lukt het niet om ons te bellen? Dan bellen wij u natuurlijk zo snel mogelijk op! Wij hopen u graag als klant in onze boutique El Magnifique te verwelkomen!