Marokkaanse bruiloft

Een echte Marokkaanse bruiloft, misschien wel de mooiste dag van u leven. Om tijdens uw bruiloft zo mooi mogelijk voor de dag te komen, kunt u terecht bij El Magnifique. Wij bieden u de mooiste jurken en de beste visagie aan, zodat u die dag enkel hoeft te stralen.

Marokkaanse bruiloft

Marokkaanse bruiloftOf u nu kiest voor een echt traditionele Marokkaanse bruiloft of een modernere vorm hiervan, u kunt bij ons al uw wensen kenbaar maken. Samen bekijken we dan welk pakket het beste past bij de viering van uw bruiloft. Zowel uw partner als uw familie zullen verbluft zijn van uw schoonheid als u die dag tevoorschijn komt.

Wij werken enkel met vrouwelijk personeel om u als bruid zo goed en ontspannen mogelijk te kunnen begeleiden tijdens de voorbereidingen, maar ook op de dag zelf. Onze jurken zijn altijd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook de accessoires, die u als bruid helemaal compleet maken op uw Marokkaanse bruiloft, zijn in onze winkel aanwezig. Deze kunnen we samen met u helemaal afstemmen op uw jurk en op uw speciale wensen. Denk hierbij aan de juiste schoenen, maar ook de mooiste hoofddoeken en sjaaltjes.

El Magnifique

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten voor uw Marokkaanse bruiloft, dient u eerst een afspraak met ons te maken. Tijdens een heerlijke high-tea in de boutique wordt u vervolgens geïnformeerd over alle mogelijkheden van uw bruiloft. U krijgt hierbij dan direct een impressie van de collectie. De derde stap is het kiezen en passen van de jurken. U komt hiervoor terug naar onze boutique en u kan die dag uw dierbaren zussen, moeder en schoonmoeder meenemen om u bij te staan in het maken van de juiste keuze. Tijdens deze ‘Bridal Fitting’ geeft ons team u persoonlijk advies op het gebied van bruidsstyling voor de allermooiste Marokkaanse bruiloft.