Lebsa

El Magnifique voor al uw bruidscreaties

Gaat u binnenkort trouwen? Er komt bij een huwelijk altijd veel kijken. Een van de belangrijkste zaken is natuurlijk de jurk! U wilt er ten slotte wel op uw best uitzien tijdens uw huwelijksfeest. Zoekt u een specifieke Marokkaanse Lebsa jurk? Dan kunnen wij u zeker verder helpen. Onze bruidswinkel El Magnifique heeft een jarenlange ervaring in het helpen van bruiden bij zowel moderne bruidsjurken als traditionele Lebsa jurken. Wat uw wens dus ook mocht zijn, voor ons is vrijwel niets onmogelijk!

Onze werkwijzeLebsa

Als u graag met ons samen wilt werken, neemt u allereerst contact met ons op via de website of via ons telefoonnummer. Lukt het niet om ons te bellen? Dan bellen wij u natuurlijk! Vervolgens vindt onder het genot van een high-tea in de boutique van El Magnifique de Bridal Consultancy plaats. Tijdens de high-tea krijgt u een impressie van de gehele collectie. Vervolgens kunt u een contract tekenen om de datum vast te leggen. Daarbij dient u ook een vast bedrag te betalen. Dit is een aanbetaling die niet kan worden geretourneerd. Na het tekenen van het contract bent u akkoord gegaan met de voorwaarden van de bruidswinkel. Het leukste is natuurlijk het uitkiezen van de jurken! U wilt natuurlijk graag een leuke jurk uitkiezen voor uzelf, u (schoon) moeder, zussen en nichten. Vervolgens komt u een keer terug voor een andere afspraak om de jurken door te passen. Ons team helpt u graag, zodat u al helemaal zin krijgt om het huwelijksfeest te beginnen! Het bruidsteam geeft u ook advies over visagie, kapsels en bruidscreaties. Zo zult u er tiptop uitzien!

Geïnteresseerd? Neem nu contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over onze collectie? Of wilt u een afspraak maken voor het passen van de bruidsjurken? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier op de website, of via ons telefoonnummer. Wij hopen u snel in onze boutique te verwelkomen!