Traditionele Marokkaanse jurken, kapsels en visagie

apselsOns deskundig team denkt graag met u mee

Bent u op zoek naar een kapster of visagist die Marokkaanse kapsels voor traditionele Marokkaanse bruiloften verzorgt? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Ons Bridal Boutique El Magnifique is gespecialiseerd in traditionele Marokkaanse bruiloften. Dit betekent dat wij alles op het gebied van traditionele Marokkaanse huwelijken in huis hebben. U kunt op ons rekenen als het gaat om traditionele trouwjurken, verlovingsjurken, visagie, Marokkaanse kapsels, henna mehndi tot bruidscreaties en bruidsbanken. Ons professionele bruidsteam heeft jarenlange ervaring, dus weet precies wat u nodig heeft en denkt graag met u mee. Wij stellen graag onze service aan u ter beschikking!

Een afspraak maken met El Magnifque

Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, maken wij een afspraak met u. Deze vindt plaats in de Bridal Boutique van El Magnifique. Wij laten u daar een collectie zien van ons grote aanbod aan jurken, Marokkaanse kapsels, visagie, henna en bruidscreaties. Dit alles verzorgen wij met een heerlijke high-tea, zodat wij er een leuk uitje van maken! Bent u helemaal enthousiast over onze diensten? Dan leggen wij onze diensten voor u vast op de datum van het huwelijk. Zo weet u zeker dat wij voor u beschikbaar zijn. We vragen dan wel een aanbetaling tijdens het tekenen van het contract. Vervolgens kunt u op een andere datum langskomen met uw moeder, schoonmoeder, zussen en/of nichten om de jurken te passen, de visagie en kapsels te bekijken en de henna uit te kiezen. We zorgen ervoor dat iedereen er fantastisch uitziet tijdens het huwelijksfeest!

Meer weten? Neem nu contact met ons op

Bent u helemaal enthousiast geworden en kunt u niet wachten om onze Bridal Boutique van binnen te bekijken? Neem dan nu contact met ons op! Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. We helpen graag uw Marokkaanse huwelijk nog mooier te maken!