Henna Fessi


Henna Fessi; een traditionele en prachtige authentieke Marrokkaanse stijl van henna, die natuurlijk perfect past bij zo’n bijzondere dag als uw eigen traditionele Marrokkaanse hennadag. Onze negaffa kan van deze hennadag een onvergetelijke ervaring maken, die bij u en uw vrouwelijke naasten een diepe indruk zal achterlaten.

Henna Fessi

Henna fessiDe negaffa van El Magnifique kan voor u en uw vriendinnen en familieleden de mooiste henna verzorgen, bijvoorbeeld Henna Fessi. Deze traditionele Marrokkaanse stijl maakt van uw hennadag een onvergetelijk feest. Onze negaffa’s hebben veel ervaring en zijn onder andere gespecialiseerd in het zetten van Henna Fessi. Ze kunnen u, uw familie en uw vriendinnen op een prachtige wijze versieren met deze eeuwen oude henna traditie.

Compleet hennapakket

Om op uw hennadag helemaal te stralen en volledig te kunnen genieten tijdens het opbrengen van de prachtige Henna Fessi of een andere henna stijl naar keuze, kunt u bij El Magnifique terecht voor een compleet ‘Hennapakket’. Tegen een scherpe prijs krijgt u bij ons een compleet verzorgd pakket en nemen wij u, voor de beleving van een prachtige hennadag, alle zorgen uit handen.

U kunt erop vertrouwen dat wij dankzij onze passie en jarenlange ervaring ervoor zorgen dat u met een tevreden gevoel deze dag kan beleven. Bij het hennapakket zit alles inbegrepen; denk daarbij aan de lebsa, een mooie sluier en bijpassende sieraden, visagie op de locatie van uw hennadag en tevens een mooi kapsel. Ook de hennabank zit bij deze prijs inbegrepen. Al deze dingen horen bij een compleet pakket, dat tevens naar uw eigen wensen verder in te vullen of aan te passen is.

Wanneer u een hennapakket afneemt bij El Magnifique, kunt u bij ons alvast vooraf een jurk naar keuze reserveren voor uw hennadag. U bent daarvoor van harte welkom bij El Magnifique – Haute Couture in Den Haag, om de diversiteit aan kleuren en modellen van alle hennajurken te komen bekijken en de jurk van u dromen uit te kiezen.