Op zoek naar mijn ideale trouwring

Bruidskleding
Inspirerende bruidskleding
24 april 2018
Goedkoop trouwen
Goedkoop trouwen in 10 tips
1 juli 2018
Bekijk alles
De ideale trouwring

ideale trouwring

Op zoek naar mijn ideale trouwring

Trouwen op zich is al heel wat, maar de jungle van trouwringen overvalt me al helemaal. Hieronder deel ik met jullie graag enkele tips om de zoektocht naar de ideale trouwring welke past bij een mooie trouwjurk, te vergemakkelijken.

De ideale trouwring: Budget

Graag wil ik kost noch moeite besparen op mijn grote dag, maar uiteindelijk ben ik gebonden aan een budget. Het is handig om op voorhand te weten binnen welke prijsklasse je wenst te blijven, zo ga je al heel wat gerichter te werk.

Cirkelvormig of andere symboliek

Voor mij is het een must om een stevige cirkelvormige ideale trouwring te hebben, symboliek voor een liefde zonder begin, noch einde. Gelukkig volgt mijn partner me vaak in deze ideeën en kan de juwelier ons zo gidsen binnen een bepaald assortiment.

Klassiek of eigenwijs

Ik hou van bescheidenheid en wil dit graag terugvinden in de stijl van mijn trouwring. Ik wil een originele en unieke ring en liefst eentje die ik zelf kan ontwerpen. En dit kan! Vele juweliers hebben een trouwring configurator en zo gaan wij dus voor exclusief.

Match of ieder zijn persoonlijkheid

Het gaat niet enkel om mijn eigen ring, maar ook die van mijn toekomstige. Zowel hij als ik wensen een setje van trouwringen die bij onze beider eigenheid passen,maar waarbij we toch verbonden blijven, een match dus!

Organisch materiaal

Je gelooft het nooit, maar zelfs een trouwring kan organisch zijn en dit is mijn ding!. Er bestaat een techniek, de verlorenwastechniek, waarmee je eigenwijs aan de slag kan. Uiteraard kan je ook gewoon kiezen voor alle klassieke grondstoffen gewenste edelstenen.

Gravure

Elke soort gravure is in principe mogelijk, maar wij gaan voor onze vingerafdrukken aan de binnenkant van de ringen. Andere kiezen bijvoorbeeld voor een spreuk of troetelnaam.

Tot slot enkele praktische zaken. Wij bespraken op voorhand samen onze wensen, dit bespaart ons ‘discussie’ tijd bij de juwelier. We vragen naar de levertermijn om zeker op tijd onze ringen te hebben. Wij namen beide een bestaande ring mee, zodat de juwelier exact onze maat kan bepalen.

Ik wens voor jullie wat ik voor mezelf wens, een levenslang huwelijk met bijhorende passende ringen!

Op zoek naar mijn ideale trouwring

Trouwen op zich is al heel wat, maar de jungle van trouwringen overvalt me al helemaal. Hieronder deel ik met jullie graag enkele tips om de zoektocht naar de ideale trouwring welke past bij een mooie trouwjurk, te vergemakkelijken.

De ideale trouwring: Budget

Graag wil ik kost noch moeite besparen op mijn grote dag, maar uiteindelijk ben ik gebonden aan een budget. Het is handig om op voorhand te weten binnen welke prijsklasse je wenst te blijven, zo ga je al heel wat gerichter te werk.

Cirkelvormig of andere symboliek

Voor mij is het een must om een stevige cirkelvormige ideale trouwring te hebben, symboliek voor een liefde zonder begin, noch einde. Gelukkig volgt mijn partner me vaak in deze ideeën en kan de juwelier ons zo gidsen binnen een bepaald assortiment.

Klassiek of eigenwijs

Ik hou van bescheidenheid en wil dit graag terugvinden in de stijl van mijn trouwring. Ik wil een originele en unieke ring en liefst eentje die ik zelf kan ontwerpen. En dit kan! Vele juweliers hebben een trouwring configurator en zo gaan wij dus voor exclusief.

Match of ieder zijn persoonlijkheid

Het gaat niet enkel om mijn eigen ring, maar ook die van mijn toekomstige. Zowel hij als ik wensen een setje van trouwringen die bij onze beider eigenheid passen,maar waarbij we toch verbonden blijven, een match dus!

Organisch materiaal

Je gelooft het nooit, maar zelfs een trouwring kan organisch zijn en dit is mijn ding!. Er bestaat een techniek, de verlorenwastechniek, waarmee je eigenwijs aan de slag kan. Uiteraard kan je ook gewoon kiezen voor alle klassieke grondstoffen gewenste edelstenen.

Gravure

Elke soort gravure is in principe mogelijk, maar wij gaan voor onze vingerafdrukken aan de binnenkant van de ringen. Andere kiezen bijvoorbeeld voor een spreuk of troetelnaam.

Tot slot enkele praktische zaken. Wij bespraken op voorhand samen onze wensen, dit bespaart ons ‘discussie’ tijd bij de juwelier. We vragen naar de levertermijn om zeker op tijd onze ringen te hebben. Wij namen beide een bestaande ring mee, zodat de juwelier exact onze maat kan bepalen.

Ik wens voor jullie wat ik voor mezelf wens, een levenslang huwelijk met bijhorende passende ringen!