De 5 meest gemaakte bloopers op bruiloften

wat kost een gemiddelde bruiloft
Wat kost een gemiddelde bruiloft?
14 februari 2019
bruidsmeisjes vragen
Bruidsmeisjes vragen: 5 unieke manieren
18 april 2019
Bekijk alles
bloopers op bruiloften

Bloopers op bruiloften

De mooie dag is aangebroken! Je wilt dat alles perfect verloopt. En in de voorbereidingen heb je ook zeker alles goed proberen te regelen. Echter heb je op de dag zelf helaas niet altijd alles in de hand. Er kunnen best eens wat dingen misgaan. Wij hebben de 5 meest gemaakte bloopers op bruiloften voor je op een rijtje gezet. Mocht dit op jouw bruiloft gebeuren, probeer er dan vooral om te lachen.. Zo gaan die dingen soms nou eenmaal!

1. Je valt van de bruidsstoel

Wat natuurlijk een traditie is bij een Marokkaanse bruiloft is dat de bruidsstoel opgetild wordt tijdens het feest. Zorg ervoor dat deze wordt gedragen door een aantal sterke mensen! Het zal je maar gebeuren dat je van de stoel afvalt en niet goed wordt opgevangen. Of dat je bruidegom niet goed zit op de schouders van vrienden en naar beneden tuimelt.

2. Henna versiering mislukt…

Stel, je laat op je henna dag je handen helemaal mooi versieren met allerlei mooie vormen. Dat is natuurlijk zoals het hoort! Maar het kan voor komen dat de henna er niet mooi opkomt. Het kan zijn dat de kleur net even anders is dan je had verwacht of dat de kleur net niet mooi staat bij je huid. En daar sta je dan… Wat je kan doen is proberen het bij te laten werken, mocht hier tijd voor zijn. Of focus je er niet op en laat het los.. Het gaat er meer om dat je een mooie bruidsjurk aanhebt en er mooi uitziet verder!

3. Je haar en make-up

Je haar en make-up moeten natuurlijk helemaal goed zitten voor de grote dag. Al helemaal als je verschillende jurken en haarstijlen draagt. Wat soms voor komt is dat het misgaat… Je haar zit niet zoals je wilt of je make-up blijft niet lang genoeg mooi zitten. Om dit soort gebeurtenissen te voorkomen is het verstandig om een ziana in te huren. Zo weet je in ieder geval zeker dat de kans op mislukt haar of make-up zeer beperkt is!

4. Taart moment

De taart aansnijden is altijd zo’n moment op een bruiloft. Denk van tevoren even na hoe je de taart gaat aansnijden en hoe je een stukje taart gaat geven aan je partner! Bloopers die vaak voorkomen bij dit moment is dat of een van de twee het stuk taart in het gezicht duwt van de ander. Dit gebeurt soms zo hard dat de ander valt!

5. De versiering

Zoals het een goeie Marokkaanse bruiloft betaamt, is een uitbundige versiering van de zaal of zalen erg belangrijk. Je hebt dit van tevoren natuurlijk allemaal goed geregeld. Aangezien we weten hoe uitbundig het soms kan zijn, is het natuurlijk niet de bedoeling dat mensen achter de versiering blijven hangen. Je ziet het zo al misgaan. Mensen die in versiering blijven hangen en van alles (per ongeluk) naar beneden trekken. Of mensen die struikelen over versiering. Zorg dat alles op een logische manier opgehangen wordt dus!