Bruidsmeisjes vragen: 5 unieke manieren

bloopers op bruiloften
De 5 meest gemaakte bloopers op bruiloften
14 maart 2019
niet vergeten voor je bruiloft
3 dingen die je niet mag vergeten voor je bruiloft
18 mei 2019
Bekijk alles
bruidsmeisjes vragen

Bruidsmeisjes vragen

Er zijn allerlei manieren: je bruidsmeisjes vragen. De een stelt simpelweg alleen de vraag en de ander wil er iets moois mee doen. Het is immers een moment om bij stil te staan. En natuurlijk niet alleen leuk voor jezelf als bruid, maar het is ook een speciaal moment voor degenen die als bruidsmeisje gevraagd gaan worden. Maar hoe vraag je iemand op een unieke manier? Wij hebben 5 unieke manieren om je bruidsmeisjes te vragen op een rijtje gezet. Zo kan je met zijn allen terugkijken op het mooie moment dat je je bruidsmeisjes gevraagd hebt.

Schrijf een vriendschapskaart

Hoe mooi is het om op papier te zetten hoeveel diegene voor je betekent? Schrijf een mooi verhaal over jullie vriendschap op een mooie kaart. De kaart is heel lang te bewaren en voor eeuwig op papier gezet.

Ontwerp een kaartje

Wat ook leuk is om te doen, is om een kaartje zelf te ontwerpen. Als je een beetje creatief bent is dit heel leuk om te geven! Of laat iemand je helpen bij het ontwerp, dat kan natuurlijk ook. Je kan op deze manier unieke kaarten laten maken die niemand anders op de wereld heeft, behalve je bruidsmeisjes. Schrijf erop hoeveel de bruidsmeisjes voor je betekenen en stel de vraag: wil je mijn bruidsmeisje zijn. Wedden dat ze ja zeggen?

Geef een ketting

Je bruidsmeisjes staan je bij op de grote dag. Ook moeten ze er mooi uitzien natuurlijk! Naast de jurken die je uitgezocht hebt, kan je ook een ketting geven aan de toekomstige bruidsmeisjes. Een subtiel kettinkje is al een mooi gebaar. Je kan eventueel de initialen erin laten graveren.

Wie zoet is krijgt lekkers

Wie houdt er nou niet van zoet? Juist, iedereen wel! Je kan ervoor kiezen om zelf koekjes te bakken en deze aan ze te geven in een mooie potje. Hang er een leuk kaartje aan en je cadeautje is compleet. Een leuk gebaar is om de lievelingskoekjes van je bruidsmeisjes te bakken. Dit maakt het extra speciaal!

Op de bodem van een kopje

Het is ook echt uniek om de boodschap op de bodem van een kopje te laten zetten. Nodig je bruidsmeisjes uit voor een kop thee of koffie en wacht tot ze het drankje hebben gedronken! Ze zullen vanzelf je mooie vraag tevoorschijn zien komen. Laat ze het kopje mee naar huis nemen als aandenken.