mooiste trouwdag
5 tips voor jouw mooiste trouwdag
1 november 2017
Bekijk alles
Marokaanse bruiloft

Bruidslebsa? Kom naar El Magnifique!

Wilt u een echte bruidslebsa voor uw traditionele Marokkaanse huwelijk? Of wilt u graag een moderne trouwjurk combineren met een bruidslebsa op uw huwelijksfeest? Dan helpen wij bij El Magnifique u graag verder! Onze bruidswinkel El Manifique heeft een ruime ervaring met het helpen bij traditionele Marokkaanse bruiloften aan bruidsjurken, visagie, kapsels en bruidscreaties. Zoekt u iets specifieks? Dan kunnen wij met onze uitgebreide collectie u naar alle waarschijnlijkheid helpen. Bijna niets is onmogelijk.

Van afspraak tot huwelijkMarokaanse bruiloft

U wilt natuurlijk graag dat u en uw bruiloftsgasten er prachtig uitzien tijdens het feest. Wij maken er in onze bruidsboutique een geweldige ervaring van. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, maken we een afspraak in de bruidsboutique. Wij laten u een impressie van onze collectie zien, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Tijdens deze afspraak serveren wij een heerlijke high-tea, zodat het een leuke dag wordt! Als u enthousiast bent over onze collectie en graag met ons in zee wilt gaan, vragen wij u een contract te tekenen. In dit contract leggen we de datum van het huwelijk vast, zodat de jurken voor u beschikbaar zijn tijdens het huwelijk. Bij het tekenen van dit contract vragen we u om een aanbetaling. Vervolgens komt u een andere keer terug met uw moeder, schoonmoeder, zussen en nichten om de jurken te passen. Ons team helpt u ook graag met de accessoires, kapsels en visagie. U komt al helemaal in de bruidssferen!

Neem nu vrijblijvend contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze bridal boutique El Magnifique? Wilt u graag een afspraak maken met onze winkel? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier op onze website of via het telefoonnummer. Wij hopen u graag in onze winkel te verwelkomen!