Bruidshenna

Een prachtige bruiloft met bruidshenna

De trouwdag is één van de mooiste momenten in je leven. Deze bijzondere dag staat vol van betekenis en toewijding. Omdat je de wereld laat weten dat je in de echt verbonden gaat worden, wil je er uiteraard op je mooist uitzien. Aan alles heb je gedacht: kapsel, make-up, sieraden en prachtige kleding. Om daadwerkelijk indruk te maken, kun je de fijnzinnige en weergaloze bruidshenna toepassen. Dit is een uniek juweel dat een verhaal op je huid draagt.

MehndiBruidshenna El magnifique

Mehndi – ceremoniële henna, zoals bruidshenna – wordt al eeuwenlang toegepast in India, het Midden-Oosten en bepaalde Afrikaanse streken. Henna is een natuurlijke vloeistof van fijngemalen bladeren en op de huid wordt aangebracht. Deze kleurstof is volledig natuurlijk en wordt soms met citroensap aangevuld. Het heeft een aardekleur. De tekening op de huid wordt met een speciaal instrument op de huid geplaatst. De pasta heeft dan tijd nodig om te drogen. Een henna-tekening blijft ongeveer een week goed zichtbaar en verdwijnt dan vanzelf.

Ceremonie

Voor een ceremonie als een bruiloft is henna ideaal. Met symbolische figuren en verhalende afbeeldingen kan de henna gezet worden op handen en voeten. Echter komt het ook voor dat mehndi gezet wordt op buik, schouder of armen. Deze kunstvorm wordt ongeveer 12 uur voor de ceremonie aangebracht, waardoor het tijdens de ceremonie volledig zichtbaar is. Henna wordt overigens ook gebruikt voor versiering van het huis, zoals tekeningen en decoraties op meubels. Mehndi is geschikt voor elk huidtype en geeft een zeer bijzonder gevoel op feesten, geboortes, verjaardagen en ceremoniële gelegenheden. Met onze ruime ervaring en deskundigheid leveren we een service die is afgestemd op persoonlijke wensen. Zo creëren we een design waarmee je op je bruiloft zult schitteren.