Bruidsbank huren

 

Gaat u binnenkort trouwen? Dit is natuurlijk geweldig nieuws! Dan begint echter het regelen, waar moet u beginnen? Onze Bridal Boutique El Magnifique helpt u graag met het adviseren van uwbruidsbank Marokkaanse bruiloft. Zo heeft u waarschijnlijk verlovingsjurken, bruidsjurken, een bruidsbank en nog veel meer nodig. Ons deskundige bruidsteam heeft al jarenlang ervaring met het helpen van bruiden bij hun bruiloft. We hebben zowel traditionele bruidjurken als moderne. U kunt dus compleet traditioneel gaan, of het combineren met een moderne look. Wij denken graag met u mee!

Hoe gaan wij te werk?

Als u interesse heeft in onze diensten, maken wij eerst een afspraak met u. Tijdens deze afspraak laten wij in onze Bridal Boutique El Magnifique onze uitgebreide collectie aan jurken, bruidscreaties en bruidsbanken zien. Wilt u vervolgens een bruidsbank huren? Of wilt u ook graag onze jurken voor uw bruiloft huren? Dan leggen wij de bruidsbank en jurken voor u op de datum van het huwelijk vast. Wij vragen dan wel een aanbetaling voor deze vastlegging. We leggen het contractueel vast. Als u er voor kiest om ook gebruik te maken van onze jurken, komt u een andere keer terug met uw familie om de jurken te passen. U wilt natuurlijk graag dat uw moeder, zussen en nichten mooi voor de dag komen! Wij kunnen u daarbij ook adviseren met de visagie, kapsels en bruidscreaties. Er komt immers veel bij een huwelijk kijken, en wij kunnen met onze ervaring vertellen wat wel en niet goed bij uw huwelijk zal passen.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u graag meer weten over onze bruidsbanken, bruidscreaties of bruidsjurken? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als via de website. Wij bespreken graag met u wat alle mogelijkheden zijn, zowel telefonisch als in de winkel. Hopelijk kunnen wij u snel onze collectie laten zien!