Werkwijze

Meest gestelde vragen

1Stel dat ik iets niet nodig heb uit het Bridal pakket. Wordt de prijs dan gereduceerd?
Dat hangt ervan af wat u niet nodig heeft. Stel dat u al voorzien bent van een ‘l amaria, midda en een bruidsbank, dan zal er €150,- van de prijs af gaan.
2Ik wil wel graag gebruik maken van de bruidsbank, maar niet van de ‘l amaria en midda. Wordt de prijs dan minder?
De prijs wordt helaas niet minder, doordat u wel een bruidsbank afneemt. Voor de transport maakt het niets uit of zij alleen een bruidsbank transporteren of met de ‘l amaria en midda erbij.
3Wordt de prijs lager als ik doordeweeks trouw of hebben jullie een studentenkorting?
El Magnifique heeft gekozen voor een betaalbare prijs voor de hoge kwaliteit die u zult krijgen. Onze prijzen zijn voor ieder gelijk.
4Kan de bruidsjurk van Sara’s Bridal mee worden genomen met de bruidsstyliste?
Dat is helaas niet mogelijk. U bent zelf verantwoordelijk voor uw bruidsjurk. Sara’s Bridal en El Magnifique zijn twee onafhankelijke bedrijven, waarbij Sara’s Bridal haar eigen werkwijze heeft.
5Ik ben allergisch voor bepaalde visagieproducten. Is het mogelijk om mijn eigen visagieproducten te gebruiken?
Natuurlijk! Mocht u niet tegen een bepaalde product kunnen, dan kunt u die van uw eigen meenemen. Uiteraard zullen we het samen oplossen. El Magnifique raadt ook altijd aan om uw persoonlijke verzorgingsproducten naar de bruiloft mee te nemen.
6Ik heb momenteel een volslank lichaam. Hebben jullie iets voor volslanke bruiden?
El Magnifique heeft zeker jurken voor volslanke bruiden. Onze collectie is zo uitgebreid dat El Magnifique voor iedere bruid wat heeft.
7Een familielid van mij heeft El Magnifique recent als bruidsstyliste gehad op haar bruiloft. Nu is het zo dat ik niet dezelfde jurken als haar wil dragen. Wat nu?
De kans dat uw familielid en u dezelfde jurk zullen dragen is nihil, doordat El Magnifique iedere vijf weken nieuwe jurken binnenkrijgt.
8Werken jullie in de zomer van 2014 ook in Marokko? Ook buiten de zomer?
Ja, zeker! El Magnifique werkt internationaal. El Magnifique kan op iedere plek en op iedere moment uw droom realiseren!
9Stel dat er een ander bruid op dezelfde datum trouwt als ik. Wie mag als eerste haar jurken uitkiezen?
El Magnifique stelt iedere bruid gelijk. De bruid die El Magnifique eerder geboekt heeft, heeft uiteraard het recht om als eerste te kiezen.