Pakketten

El Magnifique kan elk gelegenheid voor u verzorgen. Wij bieden voor ons onze klanten hoogwaardige jurken aan, die bewerkt zijn met het meest exclusieve en unieke bewerkingen. Of u nou een verloving of een hennadag heeft, El Magnifique zal u omtoveren tot een ware prinses!

Bridal

Bridal pakket

1850,-

Niets is zo bijzonder als uw hennadag met al uw naasten aanwezig.

Trouwjurk van El Magnifique
Twee Marokkaanse bruidsjurken
Visagie bij ieder jurk
Kapsel bij ieder jurk
Sieraden bij ieder jurk
Bruidsbank (keuze uit diverse soorten)
‘l Amaria en midda (inclusief de kleding voor de dragers)
‘l Gorzja (tweemaal)

Nederlandse klanten

Wilt u een Marokkaanse bruidsjurk minder, dan is dat altijd mogelijk. U betaalt dan een bedrag van €150 minder. Een Marokkaanse bruidsjurk meer is €250. Alle prijzen zijn exclusief transportkosten. Wij hanteren een tarief van €0,21 per kilometer.

Locaties buiten een straal van 120 kilometer vanaf onze locatie in Den Haag worden geen bruidsbanken en/of amaria geleverd. Uiteraard gaat dat af van uw pakketprijs.

Buitenlandse klanten

Vindt de mooiste dag van uw leven plaats in het buitenland en wilt u omgetoverd worden door El Magnifique? El Magnifique werkt tevens in het buitenland! Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Henna

Hennapakket

550,-*

Één van de kenmerken van El Magnifique is de betaalbaarheid voor de Bridal Styling diensten.

Hennalebsa
Sluier
Sieraden
Visagie op locatie
Kapsel op locatie
Hennabank

Hennapakket

Niets is zo bijzonder als uw hennadag met al uw naasten aanwezig. U wilt er natuurlijk prachtig uitzien op de laatste dag bij uw ouderlijk huis, alvorens u de henna opzet. El Magnifique kan dat uit uw handen nemen! El Magnifique biedt voor iedere persoon een hennapakket aan voor een voordelig tarief.

U kunt een hennapakket afnemen bij de El Magnifique – Haute Couture filiaal in Den Haag. Daar kunt u een jurk naar keuze reserveren voor uw hennadag!

Het is tevens mogelijk om uw eigen pakket naar keuze samen te stellen

U bent van harte welkom bij El Magnifique – Haute Couture te Den Haag om de prachtige kleuren en modellen van de hennajurken te bekijken!

*= Exclusief transportkosten

Verloving

Verlovingspakket

600,-*

De top stylisten van El Magnifique zal u totaal omtoveren tot een bruid in spé!

Verlovingsjurk
Sluier
Sieraden
Visagie op locatie
Kapsel op locatie
Hennabank

Verlovingspakket

Heeft u al kriebels doordat u binnenkort gaat trouwen? Wilt u een klein feestje geven om het alvast te vieren? El Magnifique biedt dan voor u een speciale verlovingspakket aan!

U kunt een verlovingspakket afnemen bij de El Magnifique – Haute Couture filiaal in Den Haag. Daar kunt u een jurk naar keuze reserveren voor uw verloving!

Het is tevens mogelijk om uw eigen pakket naar keuze samen te stellen

U bent van harte welkom bij El Magnifique – Haute Couture te Den Haag om de prachtige kleuren en modellen van de verlovingsjurken te bekijken!

*= Exclusief transportkosten