Bridal mehndi henna

El Magnifique biedt u alles voor een traditionele Marokkaanse bruiloft

Bridal mehndi hennaGaat u binnenkort trouwen? Dan wilt u vast dat uw feest graag top in de puntjes is geregeld! Onze Bridal Boutique El Magnifique is zeer ervaren in het adviseren van bruiden bij de kleding, de visagie, de kapsels en de bruidscreaties. Ook kunt u bij ons bijvoorbeeld een bruidsbank huren. Ons deskundige team weet precies wat u nodig heeft voor een traditionele Marokkaanse bruiloft.

Bridal mehndi henna

Ook voor Bridal mehndi henna bent u bij ons op het juiste adres. Henna (Mehndi) werd al eeuwen geleden tijdens traditionele islamitische bruiloften gebruikt. De bruid wordt met henna beschilderd. De handen en voeten worden bedrukt tot iets over de pols, en tot de enkel. Er waren verschillende redenen waarom henna werd aangebracht. Zo zou het de kwade geesten weghouden van de bruid, zodat zij met een gerust hart kon trouwen. Verder brengt henna veel geluk. De henna moet zorgen voor positieve energie. Naast dat het een mooi ritueel is tijdens een Marokkaanse bruiloft, is het natuurlijk ook een mooie versiering van het lichaam.

Ons professionele bruidsteam maakt uw bruiloft compleet

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Maak dan nu een afspraak. Vervolgens komt u bij ons langs in de bridal boutique, zodat wij u een collectie van ons aanbod kunnen laten zien. Zo heeft u een idee wat u van ons kunt verwachten. Bent u daarna helemaal enthousiast? Dan leggen wij de datum van uw huwelijk per contract vast. Zo weet u zeker dat wij op die datum beschikbaar zijn! We vragen dan wel een aanbetaling. Vervolgens komt u een ander moment met uw familie als moeder, schoonmoeder, zussen en nichten terug om de jurken aan te passen, de visagie en kapsels uit te kiezen en de henna te bepalen. Wij zorgen dat aan alles gedacht wordt. Niets is voor ons onmogelijk! We hopen u snel als klant in de winkel te verwelkomen!