Arabische make-up

Een betoverende uitstraling met Arabische make-up

Al in de vroege dagen van de Arabische wereld speelde make-up een belangrijke rol voor vrouwen. De oosterse wereld heeft dan ook een sensueel imago, dat voor een groot deel te danken is aan het gebruik van Arabische make-up. En dat is begrijpelijk: Arabische make-up geeft elke vrouw een betoverende uitstraling!

Populair

Vandaag de dag is deze manier van opmaken aan een opkomst bezig in de westerse landen. Modemagazines bijvoorbeeld besteden veel vaker aandacht aan deze vorm van visagie. Naast onze, vaak bescheiden, make-up zijn vrouwen steeds meer bereid een hele andere visagiestijl uit te proberen. Arabische make-up is geschikt voor elke vrouw en ook vrouwen die doorgaans weinig make-up gebruiken, vallen vaak voor de mystieke look die het ze geeft.

OgenMake-up

De oosterse make-up kenmerkt zich door de nadruk op de ogen. De ogen worden prachtig aangezet, waarbij vooral het oogpotlood een grote rol speelt. Al in het oude Egypte tekende men zwarte lijnen onder de ogen, dus dit onderdeel mag zeker niet ontbreken! Daarnaast zijn ook de wenkbrauwen van belang; deze worden vaak bijgetekend zodat er een meer expressief gezicht ontstaat. Al naargelang het gezicht en de voorkeur kunnen de ogen zwaar of minder zwaar worden opgemaakt.

Resultaat

Bent u iemand die het meestal bij mascara houdt en wilt u nu wel eens iets anders? Of weet u zelf niet hoe u moet beginnen met het aanbrengen van dergelijke make-up? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kennis en expertise geven wij u de oosterse uitstraling die u wellicht al eens in tijdschriften bent tegengekomen. Door de visagie persoonlijk op u af te stemmen, zorgen wij er altijd voor dat deze helemaal bij uw gezicht en uitstraling past. Of het nu voor een bruiloft, een feest of gewoon voor u zelf is, we zorgen altijd voor een prachtig resultaat!