7 dingen om aan te denken als je BFF trouwt

niet vergeten voor je bruiloft
3 dingen die je niet mag vergeten voor je bruiloft
18 mei 2019
Bruiloft aankleden, welke stappen neem je?
9 september 2019
Bekijk alles

Beste vriendin gaat trouwen

Je beste vriendin gaat trouwen? Is ze ‘eindelijk’ ten huwelijk gevraagd? Wat leuk! Dan wordt het voor jou waarschijnlijk wat harder werken de aankomende tijd, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat je klaarstaat voor je beste vriendin die in het huwelijksbootje stapt. Waar het voor de één een gigantisch feest wordt van een aantal dagen met alles erop en eraan, kan het voor de ander lekker wat kleiner zijn. Wat het ook wordt, zorg dat je klaarstaat als je beste vriendin gaat trouwen.

Meeleven staat voorop

Ben je close met je bestie? Dan kan het best zijn dat je zelf een beetje het gevoel hebt dat je gaat trouwen.. Een stukje meeleven met je beste vriendin is dan ook wel op z’n plaats. Zorg dat je er bent als de jurk uitgezocht gaat worden, geef advies waar nodig en vraag regelmatig of alles goed gaat. Dit moet je zowel tijdens de voorbereiding als de grote dag doen. En mocht het even niet meezitten, zorg dan dat je een luisterend oor bent voor je vriendin. Je mag natuurlijk oppeppende gesprekken voeren, maar iets even helemaal niet leuk is, dan is dat ook even oké. Waarschijnlijk vindt ze het fijner om met jou even over te mokken, dan dat je als een vrolijke bij om haar heen loopt.

Regelen

Ben je van het regelen? Die beste vriendin van je zal dan vaak beroep op je doen! Of het nu gaat om het doorlopen van de feestdagen of om het schikken van de bloemen, jij regelt het allemaal voor haar. Loop jezelf niet voorbij… Maar zorg er dus ook voor dat je iets kunt betekenen.

En wat doen we niet?

Er zijn ook dingen die je vooral niet moet doen als je beste vriendin gaat trouwen. Mocht je alcohol drinken, zorg dan dat je dat niet te veel doet op de bruiloft. Dat zou erg gênant zijn. Het is sowieso beter om niet helemaal los te gaan tijdens de bruiloft. Sta aan haar zijde op deze belangrijke dag!

Zijn jullie nog op zoek naar een mooie jurk of verzorging op de grote dag? Misschien is het een idee om als BFF mee te helpen met de voorbereidingen! Je kunt bij El Magnifique kiezen uit handige pakketten voor de trouwerij. Kies bijvoorbeeld voor twee jurken, make-up en haar. En ook de sieraden zitten hier bij in! Bekijk welk pakket geschikt zou zijn voor je bestie. Een handje helpen kan geen kwaad!