3 dingen die je niet mag vergeten voor je bruiloft

bruidsmeisjes vragen
Bruidsmeisjes vragen: 5 unieke manieren
18 april 2019
7 dingen om aan te denken als je BFF trouwt
18 juni 2019
Bekijk alles
niet vergeten voor je bruiloft

Niet vergeten voor je bruiloft

Wat mag je niet vergeten voor je bruiloft? Dat zijn natuurlijk ontzettend veel dingen! Want die to-do lijst die blijft vast en zeker maar groeien. Je kan het zo groot maken als je zelf wilt. Als je de bruiloft groots aanpakt dan is een to-do lijst sowieso al een tip wat je niet moet vergeten om goed bij te houden. Maar al hou je het simpel, ook dan zijn er dingen die mag je niet vergeten voor je bruiloft. Wij hebben de drie dingen die je niet mag vergeten voor je bruiloft op een rijtje gezet.

De trouwschoenen

Je denkt er waarschijnlijk gelijk aan om je bruidsjurk te regelen. Heel erg leuk en goed natuurlijk! Maar zorg dat je absoluut je schoenen niet vergeet voor de grote dag. Je hoeft het niet dezelfde aandacht te geven als je jurk, maar geheel onbelangrijk is het nou ook weer niet. Heb je voor hoge hakken gekozen? Zorg dan dat je voldoende blaarpleisters paraat hebt liggen. Zo hoef je niet je hele voeten open te halen op de bruiloft.

Bedankje aan gasten

Alle gasten komen voor jullie tijdens de bruiloft. Zorg er dan ook voor dat je een bedankje aan je gasten geeft. Al is het even een kaartje met bedankt erop. Of een mooie herinnering aan deze dag. Je gast zal zich sowieso gewaardeerd voelen en heeft een laatste mooie herinnering voor altijd!

Relax, zen

Ok, deze is vast wat moeilijker naarmate de trouwdag dichtbij komt. Maar je moet zeker niet vergeten voor je bruiloft om te ontspannen! Dat je de dag zelf niet helemaal kan ontspannen is logisch. Maar zorg er in ieder geval voor dat je de dag van tevoren wat rustiger aan doet. Ga ontspannen iets doen met vriendinnen of je moeder bijvoorbeeld. Ze kunnen gelijk ook de rol op zich nemen om je gerust te stellen. Alles komt namelijk goed, hoe dan ook. Al helemaal als je dat to-do lijstje hebt afgewerkt voor de grote dag! Zo zorg je ervoor dat alles is gedaan wat je mag niet vergeten voor je bruiloft!

Om een deel van je to-do lijst af te werken kan je een bruidsjurk gaan uitzoeken. Bovendien kan je bij El Magnifique terecht voor een kapsel en mooie make-up. Dat is dus drie vliegen in één klap! Laat je door het professionele team adviseren voor de grote dag. Ze helpen je heel graag verder om je bruiloft tot een geslaagd succes te krijgen.